Food & Fun Ride

Onze 1e activiteit van 2020 zit er weer op. De Food & Fun Ride langs de polders van Zevenbergen werd weer zeer goed bezocht. De 1e stop was bij oud clublid Sheila waar heerlijke zelfgemaakte cake klaar stond gebakken door Carlijn en Coby en Annemarie hadden een lekkere Schobbelaer voor de oudere ruiters en begeleiders. Bij de 2e stop stonden Annemarie Ham en Tamara met zelfgemaakte oliebollen (waarvan de opbrengst voor de paarden in Gambia zijn).

Bij de 3e stop bij Koelhuis van Aart werd iedereen hartelijk ontvangen door Fanny, Rian en Angelique van Aart met rookworst en stokbrood en een Pavo koek voor de paardjes. De 4e stop was bij zorgboerderij de Zwanenhoeve. Hier werd shoarma van eigen schapen geserveerd met knoflooksaus gemaakt door Alex. De warme chocomel met slagroom maakte het af. Onze Elleke en Monique mochten gebruik maken van deze geweldige locatie waarbij enkele bewoners gezellig kwamen kijken.

Weer terug op de club stond er heerlijke erwtensoep en tomatensoep klaar gemaakt door Liesbeth en Joke. De rebus werd door iedereen goed ingevuld en alle paardjes kregen nog een heerlijke winterwortel mee van ut eerepel schuurke van Kees en Rian Roelen.

Cor, Anton, Wim en Alex zorgden voor de veilige oversteek, Annemarie was nog even paardentaxi voor een paardje wat niet lekker liep en Joep Bouwmeester ook hartelijk dank om de vastgelopen auto’s los te maken.

Het was zeker weer een geslaagde dag!
De foto’s zijn te bekijken in ons fotoalbum.

Bedankt alle deelnemers en hopelijk tot de Food & Fun Ride editie 2021.