Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september worden de Zevenbergse Paardendagen weer gehouden.

Inmiddels alweer de 9e editie.

Op zaterdag beginnen we met de dressuur en Bixie proefjes onder het zadel (deze zijn officieel en tellen mee voor promotiepunten) Je kunt ook een impuls proef starten (hiervoor heb je geen startkaart nodig)

S’middags wordt de MiniMarathon onder het zadel verreden. Dit is inmiddels een populair onderdeel tijdens de Paardendagen.

Op zondag zijn de menners aan de beurt. Zij strijden weer om mooie prijzen bij de MiniMarathon. Bij voldoende animo zal er ook een jeugdrubriek zijn.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per aanspanning, en € 15,- voor onder de man te voldoen op de wedstrijddag ( u kunt pinnen)

Voor elke deelnemer een apart inschrijfformulier gebruiken! De wedstrijd telt mee voor de Brabantse Mencompetitie, deelnemen aan andere wedstrijden in Brabant? Kijk voor de volledige kalender op Brabantse Mencompetitie – home.

De wedstrijd wordt verreden onder het reglement van de marathon van de KNHS.

De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van ongevallen of schadedoor of aan deelnemers veroorzaakt. Het dragen van een helm en body protector is tijdens onze menwedstrijden voor aanspanningen en onder de man verplicht. Elke deelnemer neemt deel op eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor een correcte WA-verzekering, alsmede dienen alle dieren gechipt en correct ingeënt te zijn. Indien er om gevraagd wordt moet u dit kunnen overleggen.

Inschrijven kan via ‘mijnknhs’ of via het formulier op deze pagina. Je kunt ons ook een mail sturen met daarin : Koetsnummer (als je deze hebt), naam, adres, telefoonnummer, naam paard(en), Leeftijd paard(en) en evt groom en uiteraard aan welk onderdeel je wilt deelnemen.