Bestuur

Annemarie Kuenen
Penningmeester, Activiteiten, Sponsoring
penningmeester@lrenpcprinsesirene.nl
Ronald Bergacker
Voorzitter, Activiteiten, Algemene zaken
voorzitter@lrenpcprinsesirene.nl
Monique Reuvers
(wedstrijd) secretariaat, Planning lessen
inschrijvingen@lrenpcprinsesirene.nl
Laurien Semler
Activiteiten, Vrijwilligers, Kantine, Algemene zaken
Petra Makking
Activiteiten, Vrijwilligers, Kantine, Algemene zaken

Ronald Bergacker heeft het stokje overgenomen van Anton Rijnart in 2021. Dochter Suus rijdt met veel plezier pony en is lid van de club, vandaar dat Ronald in aanraking kwam met onze gezellige vereniging. Na eerst penningmeester te zijn geweest weet hij als geen ander wat er in en op de vereniging speelt. Echtgenote Hanneke is tevens bij wedstrijden en evenementen aktief als vrijwilliger!

Annemarie Kuenen was al een actief Activiteiten Commissie lid van de club maar heeft de functie overgenomen van Ronald als penningmeester. Annemarie is enthousiast en steekt graag de handen uit de mouwen. Annemarie houdt graag het financiële plaatje van de vereniging in de gaten. In haar spaarzame vrije tijd is ze een fanatiek menster met haar tweespan shetlanders. Ook echtgenoot Alex is een onmisbare factor bij de vereniging met 2 rechter (gouden) handen. Kinderen Wouter, Ilse en Carlijn rijden alledrie paard en doen graag mee met de MiniMarathons onder het zadel.

Monique Reuvers was al op 8 jarige leeftijd lid van de vereniging, is er op 21 jarige leeftijd even uit geweest en nu inmiddels alweer jaren lid van de club. Eerst in de activiteiten commissie samen met Annemarie en nu sinds enige tijd ook in het bestuur. Monique houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van wedstrijden en evenementen van de club en verder houdt ze veel bij achter de schermen (oftewel achter de pc). Daarnaast geeft ze vol enthousiasme 1x in de maand springles. Met haar zoon Jordy gaat ze in de weekenden de (men) wedstrijden af.

Instructeurs

Rosanne Toeters
Dressuur, mennen
en lange teugel
Monique Reuvers
Springen en
minimarathon

Vrijwilligers

Rian van Beers
Huisfotograaf
Wim Martens
Terrein meester