Voor de jeugd door de jeugd!

1 keer in de 6 tot 8 weken wordt er een leuke les voor kinderen met OF zonder eigen pony georganiseerd. Iedereen vanaf 5 tot 12 jaar kan hier aan deelnemen. De lessen vinden plaats op het clubterrein. Bij slecht weer kan worden uitgeweken naar het clubgebouw, zodat de lessen altijd door kunnen gaan.

Op een leuke wijze gaan de kinderen onder begeleiding aan de slag met shetlanders en/of andere pony’s . In deze gevarieerde lessen leren de kinderen spelenderwijs alles over paarden maar bovenal is het ‘fun‘ gehalte erg hoog want dat staat bij de pony & fun les voorop.

Kinderen leren onder andere veilig omgaan met de pony’s, verzorging, longeren, vrijheidsdressuur, lange lijnen en mennen. Soms wordt er weleens op de pony’s gereden maar dat is zeker niet altijd. Er kan worden geknutseld en er kunnen spelletjes gedaan worden met en zonder de pony’s.

De pony & fun lessen zijn gratis, maar je dient wel lid te worden van onze vereniging voor een gereduceerd tarief van slechts € 25,- per jaar. Uiteraard mag je als deelnemer van deze lessen ook meedoen met alle andere activiteiten die de club organiseert.

Zorg dat de kinderen tijdens de lessen een lange broek aan hebben en goede schoenen of rijlaarzen (geen open schoenen). Een cap is niet noodzakelijk, deze kunnen geleend worden van de club.

Er is een groepsapp waarin je op de hoogte gehouden wordt wanneer de lessen plaatsvinden.

Inschrijven voor de Pony & Fun les

  Naam kind: *

  Geboortedatum kind: *

  E-mailadres ouders: *

  Telefoonnummer ouders: *

  Zijn er allergieën of andere bijzonderheden rekening mee gehouden moet worden: *

  Mogen er foto's of beeldmateriaal gemaakt worden van uw kind: *
  JaNeeAnders:

  Heb je nog vragen/opmerkingen?