Beste Ireentjes,

Wat een nare toestand met het corona gebeuren. Dat vind Sinterklaas ook.
Er zijn allemaal regeltjes waar iedereen zich aan moet houden en dat is niet leuk maar wel belangrijk om straks weer alles te kunnen en mogen doen.
Helaas komt Sinterklaas dit jaar dan ook niet naar de ponyclub……

Maar niet getreurd want hij stuurt  zijn pieten naar jullie eigen huis!!!

Ja je leest het goed… Alle pieten van Sinterklaas worden speciaal voor de kinderen van de ponyclub er op uit gestuurd om jullie cadeautjes af te geven! Omdat dit een bijzonder jaar is krijgen jullie van de vereniging allemaal een cadeautje!Er zijn ook hier wel een paar regeltjes aan verbonden dus papa’s en mama’s even goed lezen.

 • Alleen kinderen die lid zijn van de ponyclub tot de leeftijd van 12 jaar krijgen een cadeautje van de club (dus geen broertjes of zusjes) Wilt u dat onze pieten ook een cadeautje meebrengen voor het broertje of zusje dan kan dat afgegeven worden op 1 adres en mag niet duurder zijn dan een bepaald bedrag (wordt vermeld in de vervolgmail).
 • De pieten komen langs met paard/pony en/of menwagen in Zevenbergen. Buiten Zevenbergen binnen een straal van 15km wordt het cadeautje met de auto gebracht
 • Op de afgesproken datum (waarschijnlijk zaterdagmiddag 28 november) wordt er verwacht dat u en de kinderen thuis zijn.
 • De pieten zijn coronaproof en geven het cadeautje af (er worden geen handjes gegeven, maar uiteraard mag een elleboog en een voetje wel) . De pieten dragen wel handschoenen maar geen mondkapjes. De pieten blijven buiten!
 • Alléén aangemelde kinderen kunnen een bezoek van de pieten verwachten. De pieten zullen alléén die middag in de gelegenheid zijn om alle kinderen te bezoeken dus wacht niet te lang met aanmelden (tot 21 november kan er aangemeld worden)
 • Bij Coronaverschijnselen, koorts of hoesten graag bericht zodat het cadeautje bij de voordeur/poort gelegd kan worden en er nog even door het raam gezwaaid kan worden! De pieten zullen dan niet aanbellen.Meld je snel aan via het onderstaande formulier!

Sinterklaas wenst jullie hele gezellige en warme familiedagen en blijf gezond!

  Naam kind: *

  Adres: *

  Telefoonnummer ouder: *

  E-mailadres ouder: *

  Leeftijd kind: *

  Gelooft het kind? *
  JaNee

  Broers of zussen? *
  JaNee
  [group broerzusja]  Er wordt een cadeau voor de broer/zus afgegeven:
  JaNee

  [/group]

  Zijn er allergieën? (ivm het strooigoed) *
  NeeJa, namelijk: