Clinic Working Equitaion

Het parcours staat klaar, de obstakels zijn neergezet! Brug, slalom groot, dubbel, klein, ringsteken, bel, waterkruik, roundpen groot en klein, 3 vaten, 2 vaten, bel, sidepass, stier, heuvel, poorten, waterbak …. ze deden allemaal mee met de Working Equitation Clinic.

Wat een geweldige clinic Working Equitation was het gisteren bij onze vereniging. Veel aanmeldingen van shetlander tot Shire en iedereen kon meedoen, onder het zadel, aan de lange teugel en zelfs aangespannen. In het gras een mooi obstakelparcours waar iedereen zijn/haar uitdaging kon vinden. Veel paardjes vonden het best spannend maar na even het vertrouwen te geven dat die ‘enge stier’ toch echt nep was gingen de meeste toch, al was het hoefje voor hoefje, toch echt dichterbij zodat de ruiter/begeleider de ring kon pakken met de garotcha. De poort bleek voor sommige ook nog een lastig dingetje maar wat had iedereen het naar zijn/haar zin. Ook voor de pony’s en paarden was deze clinic een ware afwisseling voor de dagelijkse trainingen. Henk begeleidde de hele groep met geduld, humor en goede aanwijzingen waar iedereen mee verder kon.

Wij bedanken ‘onze’ Henk voor deze onwijs gave training in Working Equitation! Ook alle deelnemers bedankt voor jullie gezelligheid en enthousiasme. En natuurlijk onze vrijwilligers: Simone, Fanny, Anton, Annemarie, Alex, Jordy en Monique bedankt voor jullie hulp! En speciale dank aan Rian voor weer een prachtige fotoreportage.