Pietenbezoek

Wat een feestje…. Als Sinterklaas niet naar de ponyclub kan komen dan stuurt hij toch gewoon zijn allerleukste pieten naar de kinderen toe!

Met natuurlijk zijn trouwe maat OZOSNEL waar Jordy de leidsels van in handen mocht nemen, de navigatiepiet, de Social Piet die liet weten waar ze zich bevonden en 2 stuiterende paardenpieten en hun net zo stuiterende paarden togen ze op pad om maar liefst in 3.5 uur tijd heel veel kindjes blij te maken.

Ozosnel deed zijn naam eer aan en ging in zo’n rap tempo van start dat de navigatiepiet hem niet bij kon houden en zo het adres van Vera en Alex voorbij reed…. gelukkig kwam alles nog goed.

Heel zachtjes gingen de paardenvoetjes niet dus kwamen er heel wat kindjes kijken op de route en dat maakt het feestje natuurlijk helemaal compleet. Als bezemwagen reden er 2 begeleiders mee van de ponyclub die Zevenbergen weer schoon achter lieten als 1 van de paardjes iets achterliet… waarschijnlijk hadden deze dames het koud want ze reden heel onderweg met het raam open… of zou dat een andere reden hebben?

Ook de vrijwilligers op de route werden niet vergeten en kregen onverwachts een bezoekje van de 4 pieten. Na de route in Zevenbergen werden de paarden verzorgt en werden er nog wat cadeautjes naar Klundert gebracht.

Dank u wel Sinterklaas voor het sturen van deze leuke pieten, helaas was u er zelf niet bij maar we hebben luidkeels gezongen dus dat moet u vast gehoord hebben.

4 thoughts on “Pietenbezoek

Comments are closed.