KNHS LOTERIJ

Het is inmiddels een jaar geleden dat het coronavirus ons leven ging bepalen. We hebben een bijzonder jaar achter de rug. Wij zijn trots op alle sportaanbieders, maneges en verengingen, die onder moeilijke omstandigheden de paardensport in Nederland binnen de geldende overheidsmaatregelen hebben laten doorgaan. Daarom vinden we het tijd voor iets leuks, voor een steuntje in de rug, voor een gevoel van saamhorigheid. De KNHS heeft om deze redenen een loterij georganiseerd voor KNHS-verenigingen en FNRS-bedrijven. Leden, paardensporters en -liefhebbers kunnen loten kopen om kans te maken op een mooi prijzenpakket en steunen daarbij de vereniging of het ruitersportcentrum naar keuze.

Hoe werkt het?
Vanaf 3 maart kunnen er loten gekocht worden voor €2,- per stuk op knhsloterij.lotify.com. Daarbij geef je aan welke KNHS-vereniging of welk FNRS-bedrijf jij wil steunen. Van elk verkocht lot wordt na de trekking 80% van de opbrengst van het lot naar de gekozen vereniging of ruitersportcentrum overgemaakt. De overige 20% zijn handlings- en administratiekosten en gaan naar Lotify, het platform dat de loterij faciliteert. De KNHS ontvangt geen percentage.

Een gaaf prijzenpakket wordt verzorgd door de KNHS en haar sponsors en partners. De hoofdprijs van de loterij is €1000,- shoptegoed van Agradi, €500,- voor de koper van het lot en €500,- voor de vereniging of het ruitersportcentrum waarvoor het lot is gekocht. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je hebt op een van de mooie prijzen!

Op zondag 28 maart is de trekking en daarna worden de geïnde bedragen overgemaakt naar alle verenigingen en ruitersportcentra die geselecteerd zijn bij de verkoop van loten.

Kijk voor meer informatie en alle prijzen in het prijzenpakket op knhsloterij.lotify.com!

One thought on “KNHS LOTERIJ

  1. Pingback: website

Comments are closed.